chrome firefox opera safari iexplorer

Завтра на Хрещатику встановлять 6-метрову в'язану шапку

07 лютого 2013 о 11:31

У п’ятницю, 8 лютого,  об 11.00 в Києві біля м. Хрещатик (вул. Хрещатик, 17) вперше відкриється грандіозна інсталяція з гігантських в’язаних речей арт-проекту «Теплий Київ».

Про це «Рідній країні» повідомили організатори заходу.

Обв'язані автомобілі, ліхтарі, столики кафе, дерева та 6-метрова шапка представлять нове мистецтво вуличного графіті під назвою ярнбомбінг.

Авторами проекту виступили двоє молодих людей, яким захотілося подарувати Києву щось яскраве і тепле в ці похмурі лютневі дні. Вони зібрали команду, знайшли партнера та реалізували свою ідею, — йдеться у повідомленні організаторів.

На відкритті інсталяції творці проекту познайомлять усіх бажаючих з рухом ярнбомбінгу, розкажуть про ідею проекту та про секрети створення вуличного в’язаного графіті.

* За більш докладною інформацією звертайтеся до Тетяни Савіцької (067) 246 40 99 t.savitska1@gmail.com

«Рідна країна»

26 квітня

Інші дати
Леонід Плющ
1939 –  математик, публіцист, учасник правозахисного руху в СРСР. Дисидент. Член Ініціативної групи захисту прав людини, член Закордонного представництва Української Гельсінської групи.
Розгорнути
Народився Станіслав Тельнюк
(1935, с.Іскрівка Запорізька область – 1990) - український письменник, літературний критик, редактор, перекладач.
Розгорнути
Народився Микола Зеров
(1890, м.Зіньків Полтавська область - 1937) - український літературознавець, лідер «неокласиків», майстер сонетної форми і блискучий перекладач античної поезії.
Емаль Дніпра, сліпучо-синій сплав. Газон алей і голе жовтоглиння, І в поводі прозорого каміння Зелені луки — як розлогий став. Ніколи так жадібно не вбирав Я красоти весняного одіння, Пісок обмілин, жовтобоке ріння, Брунатні лози і смарагди трав. (Микола Зеров)
Розгорнути