chrome firefox opera safari iexplorer

На дорогах Києва знову утворилися шестибальні затори

28 березня 2013 о 10:07

У четвер, 28 березня, у Києві утворилися шестибальні затори, рух у місті ускладнено.

Станом на 09.39 сервіс Яндекс-пробки оцінює стан на дорогах Києва в 6 балів.

Зокрема, ускладнено рух на бульварі Лесі Українки, на вулиці Тарасівській, Горького, Шота Руставелі, бульварі Тараса Шевченка в бік Бессарабської площі.

Також ускладнено рух на Борщагівці, бульварі Кольцова, на вулиці Вадима Гетьмана в бік метро Шулявська, на Червонозоряному проспекті.

Середня швидкість руху містом становить 20-40 км/год.

Вільним залишається проїзд на проспекті Перемоги, на вулиці Олександра Довженка, Олени Теліги, на Набережному шосе і Броварському проспекті.

Як повідомлялося, міська влада рекомендує водіям утриматися від поїздок містом на власних автомобілях і скористатися послугами громадського транспорту, робота якого сьогодні, як очікується, буде повністю відновлена. Крім того, з 6:00 ранку в Києві обмежено в'їзд великогабаритного транспорту.

24 квітня

Інші дати
Народився Дмитро Білоус
(1920, с.Курмани Сумська область - 2004) - український поет, перекладач, літературний критик, громадський діяч. Лауреат Національної премії України ім. Т.Шевченка за книгу «Диво калинове».
Вдягла весна мережану сорочку У день святий звільнившись од турбот І підіймає волошкові очі До віщих, до церковних позолот; Душа стає в цю днину молодою, Забувши, що слова бувають злі І помняться старання добротою, На щедрому пасхальному столі. (Вадим Крищенко)
Розгорнути
Народився Олександр Духнович
(1803, с. Тополі, Словаччина – 1865) - український письменник, культурний діяч, педагог.
Розгорнути