chrome firefox opera safari iexplorer

Перший український лоукост відкриває низку нових рейсів

22 березня 2013 о 09:29

Перша українська лоукост авіакомпанія, Візз Ейр Україна, оголосила про відкриття трьох нових маршрутів з України, на сьогоднішній день вони ще підлягають узгодженню з боку української авіаційної влади, повідомили Корреспондент.biz в авіакомпанії.

Як стало відомо Корреспондент.biz, маршрутна мережа рейсів з Києва буде доповнена такими напрямками як Вільнюс (Литва) і Софія (Болгарія). Вартість перельотів складатиме від 341 грн.

Крім того, оголосивши в січні про відкриття рейсу Донецьк-Кутаїсі в квітні цього року, Візз Ейр Україна додає ще один рейс з Донецька в Дортмунд (Німеччина) з 6 липня 2013 року.

Таким чином, тепер Візз Ейр Україна буде виконувати перельоти за 22 напрямами з 5 українських аеропортів, пропонуючи квитки за доступними цінами, стимулюючи розвиток туризму і створюючи нові робочі місця в Україні. Це ще раз підтверджує прихильність авіакомпанії українському ринку в цілому і своїм пасажирам зокрема.

Квитки на зазначені рейси вже у продажу на сайті авіакомпанії wizzair.com за ціною від 341 грн.

«Прямі лоукост рейси з міжнародного аеропорту Київ (Жуляни) в Вільнюс і Софію вперше з'єднають Київ зі столицями Литви і Болгарії. Запуск рейсів з Донецька до Дортмунда, який є індустріальним і діловим центром Німеччини, — це черговий крок у розвитку нашої мережі маршрутів з Донецька», — заявив Акош Буш, генеральний директор Візз Ейр Україна.

Також управлінець повідомив, що оголошення відкриття нових маршрутів підтверджує прихильність Візз Ейр Україна українському ринку.

Раніше повідомлялося, що Візз Ейр Україна отримала від Державіаслужби (ДАС) дозвіл здійснювати рейси за маршрутами Донецьк-Кутаїсі, Харків-Кутаїсі, Київ-Дубаї, Київ-Москва, Київ-Санкт-Петербург, Київ-Бухарест, Київ-Вільнюс і Київ-Софія.

28 березня

Інші дати
Дмитро Гнатюк
1925 –  видатний оперний співак. Перший виконавець легендарних пісень «Два кольори» і «Києве мій». Соліст, а з 1988 р. – головний режисер Національного театру опери та балету ім. Т.Шевченка. Герой України.
Розгорнути
Олекса Гірник
1912 – український дисидент, політв’язень. У 60-ту річницю проголошення самостійності України Центральною Радою, 22 січня 1978 р., вчинив самоспалення біля могили Т.Шевченка на Чернечій горі на знак протесту проти русифікації. Герой України (2007, посмертно).
Розгорнути
Народився Юліан Бачинський
(1870, с.Новосілка Тернопільська область – 1940) - український громадський і політичний діяч, публіцист, автор праці «Україна Irredenta», в якій обґрунтував необхідність створення української незалежної держави.
"Вільна, велика, політично самостійна Україна, одна, нероздільна від Сяну по Кавказ!". (Юліан Бачинський)
Розгорнути