chrome firefox opera safari iexplorer

В океанаріумі Штральзунда померла тигрова акула з київського ТРЦ

01 березня 2013 о 09:06

Про це повідомляє ТСН. Після переселення німці стан Великого Джона оцінили як задовільний. Однак Валентин, як охрестили акулу на новому місці, відмовлявся від їжі.

Останнім часом йому різко погіршало, ветеринари були безсилі. Розтин показав – причиною смерті акули стала кишкова інфекція. Нагадаємо, у новому київському ТЦ жива акула плавала з розбитим носом.

Через місяць після появи інформації про жорстоке поводження з акулою її посадили на карантин та перевезли до Німеччини. В океанаріумі Великого Джона перейменували на Валентина. Він плавав в акваріумі на майже три мільйони літрів води і знайомився з подружкою – акулою Ніккі.

Розділи: Суспільство

27 квітня

Інші дати
Народився Олександр Беретті
(1816, м.Петербург, Росія – 1895) – український та російський архітектор, син Вікентія Беретті. Участник проектування Володимирського собору в Києві. За проектами Олександра Беретті збудовано 23 будівлі в ряді міст України. За проектами його батька Вікентія Беретті (14.06.1781 – 1842) в Києві збудовані будівлі Київського університету, обсерваторії і інституту благородних дівиць (нині Жовтневий палац).
Зелена піна лісу молодого Дрімотно плеще, як на морі шум. Блакитні тіні впали на дорогу, Заворожили мудрі бджоли ум. Стоять дуби замислено і строго. Тут — перейшовши молодий самум — Собі поставлю келію убогу, Щільник пахучий для останніх дум. (Максим Рильський)
Розгорнути