chrome firefox opera safari iexplorer

На вихідних столична підземка змінює графік роботи

05 квітня 2013 о 15:12

7 квітня з 18.30 до 19.30 станція «Олімпійська» буде зачинена для пасажирів на вхід та вихід, а станція «Палац спорту» – на вихід. На час закриття поїзди слідуватимуть повз станцію «Олімпійська» без зупинки.

Як повідомляє прес-служба столичного метро, ці заходи пов’язані з проведенням на НСК «Олімпійський» футбольного матчу між командами «Динамо» (Київ) та «Шахтар» (Донецьк).

Водночас у разі збільшення пасажиропотоку на лінії метрополітену обіцяють випустити додаткові резервні поїзди.

У метрополітені також повідомили, що можуть ввести обмеження на вхід пасажирів до станцій «Палац спорту», «Олімпійська» та «Площа Льва Толстого», якщо після закінчення футбольного матчу пасажиропотік перевищуватиме перевізну спроможність.

«Вищезазначені заходи спрямовані на організацію безпечного перевезення пасажирів та високої культури їхнього обслуговування. Тому просимо ставитися із розумінням до введених обмежень», — йдеться в повідомленні.

20 квітня

Інші дати
Павло Луспекаєв
1927 –  кіноактор. Знімався в фільмах: роль Верещагіна («Біле сонце пустелі»), «Республіка ШКІД», «Піднята цілина», «Вся королівська рать».
Розгорнути
Ґео (Юрій) Шкурупій 
1903 – український прозаїк, поет, представник напрямку панфутуризм; редактор, кіносценарист.
Розгорнути
 Володимир Шульгін 
1894 – студентський діяч, син Якова Шульгіна, організатор і керівник Української Студентської Громади в Києві. Загинув у бою під Крутами.
Розгорнути