chrome firefox opera safari iexplorer

Опалювальний сезон в Україні завершать до 20 квітня

10 квітня 2013 о 17:43

Опалювальний сезон в Україні завершиться максимум через 10 днів. Про це повідомив сьогодні на прес-конференції міністр регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ Геннадій Темник, передає кореспондент ЛІГАБізнесІнформ.

«У деяких регіонах температура повітря в середньому становить вище 10 градусів тепла. Це дає підстави главам усіх адміністрацій почати завершення опалювального сезону», — сказав Темник.

За його словами, в деяких регіонах вже закінчується опалювальний період у зв'язку з тим, що температура повітря піднялася вище 8 градусів. Йдеться про такі міста, як Ялта, Алушта, Євпаторія, Сімферополь, Севастополь, Кіровоград, Херсон, Каховка.

Що стосується будинків, що відносяться до об'єктів соціальної сфери (лікарні, школи, дитячі садки) то, за словами міністра, їх приміщення будуть забезпечені нормальними санітарними умовами незалежно від погоди.

Нагадаємо, опалювальний сезон в Україні зазвичай розпочинається 14 жовтня і завершується в середині квітня. У Києві в житлових будинках батареї стають холодними з 15 квітня; в лікарнях, школах та дитсадках опалення можуть відключати пізніше.

Розділи: Суспільство

29 березня

Інші дати
Марія Вольвач
1841 – українська поетеса, письменниця, громадсько-культурна діячка.
Розгорнути
Народилася Марійка Підгірянка
1891 – Марійка Підгірянка (Марія Ленерт-Домбровська) – українська поетеса, педагог. Авторка збірки поезій «Відгуки душі», поеми «Мати-страдниця», книжок для дітей «Вертеп», «Святий Миколай на Підкарпатській Русі», «Малий Василько», «Кравчиня Маруся», «Юркова мандрівка», «Зайчик і Лисичка», байок, казок, пісень, загадок.
«Спіть, діточки, спіть, Віченька стуліть ! Дрібен дощик стукотить, Вікнам казку гомонить… Дрібен дощик пада там, А тут тихо, тепло нам. При матусі рідненькій, У світличці чистенькій. Спіть, діточки, спіть. Віченька стуліть» (Марійка Підгірянка)
Розгорнути