chrome firefox opera safari iexplorer

В Україні збільшать кількість потягів Hyundai

24 квітня 2013 о 16:27

Держадміністрація залізничного транспорту України запускає новий графік руху поїздів з 26 травня, за яким третя пара поїздів Інтерсіті+ курсуватиме щодня за маршрутом Київ-Харків.

За інформацією онлайн-системи бронювання і купівлі квитків УЗ, наразі між Києвом і Харковом їздять дві пари поїздів Інтерсіті+: №155/156 та №161/164.

Тепер же у графіку з'явиться і третя пара цих поїздів під номером 162/163. Поїзд буде залишати Київ о 13:37 і прибуватиме до Харкова о 18:11. У зворотний бік поїзд відправиться о 13:21, а прибуде о 17:57.

Зазначимо, що продаж квитків на зазначену пару поїздів вже відкрито.

Для забезпечення підвищеного попиту на перевезення під час великодніх і травневих свят, Укрзалізниця призначила 15 додаткових поїздів, які здійснять 74 рейси.

29 березня

Інші дати
Марія Вольвач
1841 – українська поетеса, письменниця, громадсько-культурна діячка.
Розгорнути
Народилася Марійка Підгірянка
1891 – Марійка Підгірянка (Марія Ленерт-Домбровська) – українська поетеса, педагог. Авторка збірки поезій «Відгуки душі», поеми «Мати-страдниця», книжок для дітей «Вертеп», «Святий Миколай на Підкарпатській Русі», «Малий Василько», «Кравчиня Маруся», «Юркова мандрівка», «Зайчик і Лисичка», байок, казок, пісень, загадок.
«Спіть, діточки, спіть, Віченька стуліть ! Дрібен дощик стукотить, Вікнам казку гомонить… Дрібен дощик пада там, А тут тихо, тепло нам. При матусі рідненькій, У світличці чистенькій. Спіть, діточки, спіть. Віченька стуліть» (Марійка Підгірянка)
Розгорнути