chrome firefox opera safari iexplorer

Тест з української мови — найпопулярніший серед учасників ЗНО-2013

16 травня 2013 о 13:35

Під час тестування у 2013 році найбільш масово українські абітурієнти складатимуть тести з української мови й літератури, математики та Історії України. Про це розповіла директор УЦОЯО Ірина Зайцева, передає кореспондент УНН.

«У нас є предмети, які поза конкурсом, бо це обов’язковий тест для всіх. І майже 98% тих, хто зареєструвався, складають тест з української мови і літератури. Це найбільш масовий тест, який відбудеться 5 і 6 червня у дві сесії. На другому місці, і це ми вважаємо позитивним явищем, йде математика – 61,2% абітурієнтів. Він проходитиме 12 і 13 червня. І на третьому місці Історія України – 61% тих, хто зареєструвався», — повідомила вона.

На четвертому місці, за словами І.Зайцевої, йде біологія, далі англійська мова, географія, фізика, хімія, Всесвітня історія, російська, німецька, французька, іспанська мови, світова література.

Як повідомляв УНН, український центр оцінювання якості освіти повністю готовий до проведення основної сесії зовнішнього незалежного оцінювання.

Розділи: Новини освіти

19 квітня

Інші дати
Мар’ян Крушельницький
1897 – український актор, режисер. Один із фундаторів українського театру.
Розгорнути
Народився Марко Бараболя (Рознійчук Іван Федорович)
(1910, с.Ділове Закарпатська область - 1945) - український письменник-сатирик, «королем закарпатського гумору» називали його сучасники.
«Не сумуйте, полонини ! Засихайте, сльози! Зацвітайте, черемшини! Смійтесь, верболози» (Марко Бараболя)
Розгорнути