chrome firefox opera safari iexplorer

Уперше в Україні відбудуться спортивні змагання на електромобілях

15 травня 2013 о 13:15

18 травня 2013 року в рамках святкування Дня Європи в центрі столиці відбудуться перші в Україні та на теренах СНД спортивні змагання на електромобілях. Про це УНН повідомили у прес-службі КМДА.

Такий захід отримав право на життя завдяки інноваційному підходу Київського міського автомотоклубу та активістам клубу електромобілістів “Електро-автосам”.

У змаганні візьмуть участь електромобілі з усієї України: серійні електромобілі BIO AUTO, переобладнані моделі вітчизняного та імпортного виробництва, а ще повністю саморобні електромобілі.

Крім того, кожен охочий зможе ознайомитися як із електромобілями, так і оглянути робочий стенд із принципів роботи електротранспорту та взяти участь у відкритих лекціях із електромобілебудування. Для маленьких майбутніх водіїв клуб пропонує веселі автомобільні розмальовки.

24 квітня

Інші дати
Народився Дмитро Білоус
(1920, с.Курмани Сумська область - 2004) - український поет, перекладач, літературний критик, громадський діяч. Лауреат Національної премії України ім. Т.Шевченка за книгу «Диво калинове».
Вдягла весна мережану сорочку У день святий звільнившись од турбот І підіймає волошкові очі До віщих, до церковних позолот; Душа стає в цю днину молодою, Забувши, що слова бувають злі І помняться старання добротою, На щедрому пасхальному столі. (Вадим Крищенко)
Розгорнути
Народився Олександр Духнович
(1803, с. Тополі, Словаччина – 1865) - український письменник, культурний діяч, педагог.
Розгорнути