chrome firefox opera safari iexplorer

Крок до здоров'я через віртуальний світ

26 червня 2013 о 19:00

Мешканці столиці роблять крок до здоров'я через віртуальний світ. 

Все больше киевлян объединяются в соцсетях и тренируются вместе У Києві люди почали об'єднуватися у віртуальному просторі, аби гуртом побігати та подихати свіжим повітрям у реальному житті, йдеться у сюжеті випуску «Новини 2+2».

Ірина Курашина – ініціатор однієї з таких груп. Каже, було сумно, сама не хотіла займатися спортом, тож і кинулася шукати компанію в соцмережах. І таки знайшла, тож тепер кожен її ранок починається із тренування на свіжому повітрі з іншими «однодумцями». «До мене вже хочуть приєднатися дівчата з Кривого Рогу. Це дуже надихає, така активність людей. Вони запитують, як би їм так організувати, я кажу — потрібні ідеологи у вашому місті», — розповідає Ірина. Кожна друга з дівчат-учасниць тренувань на свіжому повітрі зізнається, що цілий день проводить онлайн, але вийти на зарядку у гарній компанії — святе. У групі здебільшого дівчата. Кажуть, є у них і кілька хлопців, але у день приїзду знімальної групи вони чомусь захворіли.

Та жіночій статі і без того уваги вистачає, мовляв, постійно на собі ловлять погляди як неодружених, так і давно сімейних чоловіків. Вилазити із власного павутиння щодня воліють дедалі більше інтернет-залежних. Деякі групи в соцмережах зібрали понад тисячу учасників.

Джерело: ТСН
Розділи: Спорт в Україні

19 квітня

Інші дати
Мар’ян Крушельницький
1897 – український актор, режисер. Один із фундаторів українського театру.
Розгорнути
Народився Марко Бараболя (Рознійчук Іван Федорович)
(1910, с.Ділове Закарпатська область - 1945) - український письменник-сатирик, «королем закарпатського гумору» називали його сучасники.
«Не сумуйте, полонини ! Засихайте, сльози! Зацвітайте, черемшини! Смійтесь, верболози» (Марко Бараболя)
Розгорнути