chrome firefox opera safari iexplorer

Через 50 днів розпочнеться довгоочікуване Євро-2012

19 квітня 2012 о 10:00

До початку чергового чемпіонату Європи, який пройде цього червня на футбольних полях України та Польщі, залишилося рівно 50 днів.

Саме така кількість діб відокремлює вболівальників від матчу-відкриття Євро-2012, який відбудеться 8-го червня у Варшаві. У стартовій зустрічі турніру зіграють збірні Польщі та Греції. В цей же день в іншому поєдинку групи «А» зійдуться Росія і Чехія.

Старт ж збірної України на Євро-2012 відбудеться 11 червня. У цей день команда Олега Блохіна зіграє на НСК «Олімпійський» зі збірною Швеції. Два ж інших поєдинки групової стадії турніру «жовто-синя» дружина проведе у Донецьку - 15-го червня проти Франції та 19-го червня проти Англії.

Чвертьфінальні матчі Євро-2012 пройдуть 21-24 червня у Варшаві, Гданську, Києві та Донецьку. Півфінали приймуть Донецьк (27 червня) Варшава (28 червня). 

Фінальний же матч чемпіонату Європи відбудеться 1 липня в Києві, на НСК «Олімпійський».

Джерело: Dynamo.kiev.ua
Розділи: Спорт в Україні

24 квітня

Інші дати
Народився Дмитро Білоус
(1920, с.Курмани Сумська область - 2004) - український поет, перекладач, літературний критик, громадський діяч. Лауреат Національної премії України ім. Т.Шевченка за книгу «Диво калинове».
Вдягла весна мережану сорочку У день святий звільнившись од турбот І підіймає волошкові очі До віщих, до церковних позолот; Душа стає в цю днину молодою, Забувши, що слова бувають злі І помняться старання добротою, На щедрому пасхальному столі. (Вадим Крищенко)
Розгорнути
Народився Олександр Духнович
(1803, с. Тополі, Словаччина – 1865) - український письменник, культурний діяч, педагог.
Розгорнути