chrome firefox opera safari iexplorer

До початку футбольного чемпіонату Євро-2012 залишилось 100 днів

29 лютого 2012 о 11:43

Рівно 100 днів залишилось до старту Євро-2012. Турнір стартує 8-го червня матчем Польща-Греція. Він пройде на відновленій арені у Варшаві.

Україна розпочне боротьбу 11-го червня грою зі шведами.

Фінал чемпіонату прийматиме повністю перебудована Арена НСК «Олімпійський».

Влада не втомлюється повторювати: Євро-2012 має стати для держави визначальною подією року. Україна вже витратила на підготовку до чемпіонату близько 12 мільярдів євро, ще близько 20 мільярдів витратила Польща.

Це значно більше, ніж витратили попередні організатори Євро. Заробити ж на Євро-2012 УЄФА планує півтора мільярди. А от Україна та Польща відбиватимуть свої гроші за рахуноку туристів.

Щоправда, за прогнозами експертів, уболівальники витратять в Україні і Польщі лише по кілька сотень мільйонів євро.

Джерело: 5 канал
Розділи: Спорт в Україні

26 квітня

Інші дати
Леонід Плющ
1939 –  математик, публіцист, учасник правозахисного руху в СРСР. Дисидент. Член Ініціативної групи захисту прав людини, член Закордонного представництва Української Гельсінської групи.
Розгорнути
Народився Станіслав Тельнюк
(1935, с.Іскрівка Запорізька область – 1990) - український письменник, літературний критик, редактор, перекладач.
Розгорнути
Народився Микола Зеров
(1890, м.Зіньків Полтавська область - 1937) - український літературознавець, лідер «неокласиків», майстер сонетної форми і блискучий перекладач античної поезії.
Емаль Дніпра, сліпучо-синій сплав. Газон алей і голе жовтоглиння, І в поводі прозорого каміння Зелені луки — як розлогий став. Ніколи так жадібно не вбирав Я красоти весняного одіння, Пісок обмілин, жовтобоке ріння, Брунатні лози і смарагди трав. (Микола Зеров)
Розгорнути