chrome firefox opera safari iexplorer

На Львівщині пройде фестиваль сиру і бринзи

10 червня 2013 о 14:42

У неділю, 16 червня, Історико-краєзнавчий музей міста Винники запрошує на фестиваль сиру і бринзи. Свої вироби представлятимуть майстри сироваріння з Хуста, Космачу та інших міст Прикарпаття та Закарпаття.

Гості ярмарку зможуть придбати «солодку» продукцію винниківських пасічників, вироби народних майстрів: ткані та вишивані вироби, гаварецьку та гуцульську кераміку, ковані вироби, вишиванки коломийських майстринь, а також спробувати свої сили у стрільбі з лука та арбалета.

Також у програмі фестивалю – майстер-класи з гончарства, ковальства, лозоплетіння, ткацтва, різьбярства, малярства на склі та писанкарства від народних ремісників.

Додамо, під час ярмарку охочі зможуть оглянути виставку члена Яворівського осередку Національної спілки майстрів народного мистецтва України Наталії Дюг «Барви рідного краю». Її роботи виконані у стилі традиційних яворівських розписів.

Фестиваль сиру і бринзи відбудеться у неділю, 16 червня, з 11.00 до 18.00 за адресою: м. Винники, вул. В. Івасюка, 5.

Нагадаємо, 13-16 червня у Львові пройде ІІІ міжнародний джазовий фестиваль Alfa Jazz Fest.

Джерело: Zaxid.net
Розділи: Новини культури

29 березня

Інші дати
Марія Вольвач
1841 – українська поетеса, письменниця, громадсько-культурна діячка.
Розгорнути
Народилася Марійка Підгірянка
1891 – Марійка Підгірянка (Марія Ленерт-Домбровська) – українська поетеса, педагог. Авторка збірки поезій «Відгуки душі», поеми «Мати-страдниця», книжок для дітей «Вертеп», «Святий Миколай на Підкарпатській Русі», «Малий Василько», «Кравчиня Маруся», «Юркова мандрівка», «Зайчик і Лисичка», байок, казок, пісень, загадок.
«Спіть, діточки, спіть, Віченька стуліть ! Дрібен дощик стукотить, Вікнам казку гомонить… Дрібен дощик пада там, А тут тихо, тепло нам. При матусі рідненькій, У світличці чистенькій. Спіть, діточки, спіть. Віченька стуліть» (Марійка Підгірянка)
Розгорнути