chrome firefox opera safari iexplorer

У липні аеропорт «Жуляни» закриють на 5 днів для пасажирських рейсів

26 червня 2013 о 11:34

Через прибуття до Києва ескадри британського авіаклубу із 30 літаків часів Другої світової війни тимчасово буде закрито повітряний простір та вильоти пасажирських літаків у аеропорту «Київ».

Про це під час прес-конференції повідомив перший заступник генерального директора аеропорту «Київ» (Жуляни) Олег Петровський, передає кореспондент УНН.

За його словами це буде тимчасово.

«Я хочу вибачитися перед пасажирами за тимчасові незручності, що триватимуть 5 днів. Авіаційний простір тимчасово буде перекрито і вильоти пасажирських рейсів майже не здійснюватиметься. Проте візит британського авіаклубу є дуже значною та визначною подією у тому числі для аеропорту та музею авіації. Адже саме із Жулян розпочалася історія української авіації»,- зазначив О.Петровський.

 

1 травня

Інші дати
Народилася Нонна Копержинська
(1920, м. Київ – 1999) - українська актриса театру і кіно. Народна слава прийшла до неї після ролей у фільмах «За двома зайцями» і «Королева бензоколонки».
«Нонна Копержинська не грала на сцені – вона на ній жила, і в цьому її можна порівняти з Амвросієм Бучмою». (Галина Яблонська).
Розгорнути