chrome firefox opera safari iexplorer

В Одесі пройдуть майстер-класи всесвітньо відомих режисерів

11 червня 2013 о 10:03

Всесвітньо відомі режисери Ульріх Зайдль, Тимур Бекмамбетов і Йос Стеллінг проведуть майстер-класи в рамках літньої кіношколи, яка буде працювати з 12 по 20 липня під час 4-го Одеського міжнародного кінофестивалю.

Про це в Одесі на прес-конференції, присвяченій майбутньому кінофоруму, повідомив Генеральний директор ОМКФ Денис Іванов, передає кореспондент Укрінформу.

«Майстер-класи проведуть Тимур Бекмамбетов, Йос Стеллінг, Ульріх Зайдль. Швидше за все, проведе свій майстер-клас і Емир Кустуриця, який також буде гостем фестивалю», — сказав Денис Іванов.

Як повідомила президент кінофестивалю Вікторія Тігіпко, на сьогоднішній день подано 600 заявок на участь у літній школі фестивалю.

Вже відомо, що очолить міжнародне журі 4-го ОМКФ відомий кінопродюсер і режисер Олександр Роднянський.

У журі також увійдуть німецька актриса Франческа Петрі, британський кінопродюсер Таня Сегачян, режисер Нана Джорджадзе, відомий український письменник і сценарист Андрій Курков.

Джерело: Укрінформ
Розділи: Новини культури

29 березня

Інші дати
Марія Вольвач
1841 – українська поетеса, письменниця, громадсько-культурна діячка.
Розгорнути
Народилася Марійка Підгірянка
1891 – Марійка Підгірянка (Марія Ленерт-Домбровська) – українська поетеса, педагог. Авторка збірки поезій «Відгуки душі», поеми «Мати-страдниця», книжок для дітей «Вертеп», «Святий Миколай на Підкарпатській Русі», «Малий Василько», «Кравчиня Маруся», «Юркова мандрівка», «Зайчик і Лисичка», байок, казок, пісень, загадок.
«Спіть, діточки, спіть, Віченька стуліть ! Дрібен дощик стукотить, Вікнам казку гомонить… Дрібен дощик пада там, А тут тихо, тепло нам. При матусі рідненькій, У світличці чистенькій. Спіть, діточки, спіть. Віченька стуліть» (Марійка Підгірянка)
Розгорнути