chrome firefox opera safari iexplorer

Складні погодні умови протримаються в Україні до 3 липня

01 липня 2013 о 13:18

В Україні складні погодні умови утримаються до 3 липня. Про це на брифінгу повідомив директор Українського гідрометеорологічного центру Микола Кульбіда. 

За його словами, сильні дощі заливатимуть південні, східні і центральні області України. 

«Найскладніші погодні умови ще будуть триматися упродовж 1 і 3 липня. У південних, центральних і східних областях спостерігатимуться інтенсивні зливові дощі у супроводі граду і шквального вітру», — заявив Кульбіда. 

Він також додав, що погода у західних і північних регіонах країни буде більш стабільною. Температура повітря 1-3 липня вдень становитиме +23 — +28 градусів, а на сході до +32 градусів. 

Синоптики прогнозують поліпшення погодних умов з 4 липня, коли кількість опадів істотно скоротиться. Стовпчики термометрів у цей період піднімуться до +28 — +33 градусів, а в південному і східному регіоні — до +34 — +37 градусів. Нагадаємо, раніше повідомлялося, що погода готує українцям спеку до +40 і сильні дощі.

Джерело: ТСН
Розділи: Довкілля

23 квітня

Інші дати
Народився Василь Земляк (Вацик)
(1923, - с. Конюшівка Вінницької обл. - 1977) - український письменник, видавець, кіносценарист.  Найбільше визнання здобула дилогія "Лебедина зграя" (фільм "Вавилон - ХХ") і "Зелені млини".
Розгорнути
Народився Григорій Тютюнник
(1920, с.Шипівка Полтавська область – 1961) - український письменник. Автор роману «Вир».
«Кажуть, що дуже мудрий чоловік оту всю техніку військову видумав. А я мислю так, що якби найшовся такий, що все оте попалив, той був би наймудріший...» (Григорій Тютюнник
Розгорнути
Народився Іван Шмальгаузен
(1884, м. Київ - 1963) - біолог. Всесвітньо відомий теоретик еволюційного вчення XX ст.
Розгорнути