chrome firefox opera safari iexplorer

Астропрогноз на 26 серпня-1 вересня

23 серпня 2013 о 11:39

Овни. Допомагати іншим — добре, але пильнуйте, щоб вашою безкорисливістю не зловживали. На початку тижня вас очікує звичайна рутина, потім з’явиться можливість показати себе.

Тельці. Вас очікують сюрпризи: приємні й не дуже, а також нові знайомства. Виявляйте більше гнучкості — тільки так ви доможетеся свого. Усі справи необхідно завершити на цьому тижні.

Близнюки. У вашому житті починається підйом. Вас очікує море емоцій, не завжди позитивних. Але зусилля не будуть марними. Контакти й переговори принесуть плоди в майбутньому.

Раки. Цього тижня будуть вдалими поїздки й знайомства. Для тих, хто працює в сфері інформації й комунікацій, настає час активного просування планів.

Леви. Подорожі принесуть приємні враження. Вдалий час для реалізації планів і кардинальних рішень.

Діви. Неспокійний тиждень, пов’язаний із проблемами в спілкуванні. Не дайте вивести себе з рівноваги. Нові ідеї не принесуть великого успіху.

Терези. Чудовий період для одержання нових знань. Слід докласти зусиль, щоб справити враження, але всі ваші старання будуть виправдані в майбутньому.

Скорпіони. Можлива фінансова нестабільність. Доходи швидко зміняться витратами. Не піддавайтеся поганому настрою, налаштуйтеся на все оптимістично.

Стрільці. Не діліться ні з ким своїми ідеями й планами. Ваша кмітливість і відповідальність допоможуть у складних ситуаціях. В особистих стосунках із висновками краще не квапитися.

Козероги. Уникайте великого скупчення людей. В особистих стосунках зберігайте спокій.

Водолії. Чудовий час для поповнення гардероба. Ваші здібності не дадуть втратити те, що маєте, є можливість знайти нове. Не ігноруйте дрібниці.

Риби. Складні завдання бажано вирішувати спільними зусиллями, тим більше що від ділових партнерів надійдуть вигідні пропозиції. У вихідні корисно поспілкуватися зі старшими родичами.

29 березня

Інші дати
Марія Вольвач
1841 – українська поетеса, письменниця, громадсько-культурна діячка.
Розгорнути
Народилася Марійка Підгірянка
1891 – Марійка Підгірянка (Марія Ленерт-Домбровська) – українська поетеса, педагог. Авторка збірки поезій «Відгуки душі», поеми «Мати-страдниця», книжок для дітей «Вертеп», «Святий Миколай на Підкарпатській Русі», «Малий Василько», «Кравчиня Маруся», «Юркова мандрівка», «Зайчик і Лисичка», байок, казок, пісень, загадок.
«Спіть, діточки, спіть, Віченька стуліть ! Дрібен дощик стукотить, Вікнам казку гомонить… Дрібен дощик пада там, А тут тихо, тепло нам. При матусі рідненькій, У світличці чистенькій. Спіть, діточки, спіть. Віченька стуліть» (Марійка Підгірянка)
Розгорнути