chrome firefox opera safari iexplorer

Google запустив сервіс взаємодопомоги

22 серпня 2013 о 09:13

Google запустив відеочат, де будь-який охочий може попросити допомоги або стати помічником.

Google запустила новий мережевий проект Google Helpouts, що є новим P2P-відеочатом, в якому одні користувачі допомагають іншим. Будь-який охочий може попросити допомоги або стати помічником — безкоштовно чи за гроші.

На сьогодні Helpouts ще формально не запущено — він перебуває в стадії обмеженого бета-тестування. Користувачі, які бажають взяти участь у тестуванні сервісу, мають залишити заявку і після пре-модерації розпочати працювати з сервісом. Ті, хто бажає допомогти комусь, мають, крім звичайних реєстраційних даних, вказати свої навички та вміння, кваліфікацію і розцінки на консультації. Движок сервісу сам об'єднуватиме помічників і тих, хто потребує допомоги.

Крім того, помічники можуть складати розклад курсів допомоги та організовувати курси за розкладом. Як не складно здогадатися, сервіс на рівні входу пов'язано з іншими сервісами Google, тому, щоб користуватися Helpouts, хоче того користувач чи ні, але йому доведеться заводити аккаунт на Google+. Крім того, якщо ви вирішити консультувати когось за гроші, то поки що здійснювати оплату можна тільки через Google Wallet, а він працює не у всіх країнах. До того ж, Google знімає комісію у 20% з отримувача платежу.

У компанії говорять, що користувачам, що заплатили за консультацію і не отримали очікуваного, повернуть 100% грошей. В майбутньому компанія також розгорне версії Helpouts для iOS і Android.

Розділи: Суспільство

19 березня

Інші дати
Народився Максим Рильський
(1895, м. Київ – 1964) – український поет, перекладач, публіцист, громадський діяч.
Прислухайтесь, як океан співає — Народ говорить. І любов, і гнів У тому гомоні морськім. Немає Мудріших, ніж народ, учителів; У нього кожне слово — це перлина, Це праця, це натхнення, це людина. Не бійтесь заглядати у словник: Це пишний яр, а не сумне провалля» (Максим Рильський)
Розгорнути
Народився Марко Вороний
1904 – український поет, театрознавець, перекладач. Переклав українською мовою «Інтернаціонал», «Марсельєзу», «Варшав’янку», багато творів західноєвропейської класики. Автор книг для дітей, збірки віршів «Форвард». Син Миколи Вороного. Репресований.
Розгорнути