chrome firefox opera safari iexplorer

Термінал F у «Борисполі» буде вантажним

26 вересня 2013 о 13:15

Термінал F Міжнародного аеропорту “Бориспіль”, що буде закритий 27 жовтня для пасажирських рейсів, стане вантажним вже з наступного року.

Про це повідомив міністр інфраструктури Володимир Козак на брифінгу під час засідання уряду в четвер.

“Термінал F з самого початку планувався як вантажний, там посилена підлога, яка повністю може забезпечити перевезення вантажу. У нас з кожним роком збільшується потік перевезення вантажів авіацією. Наразі у нас багато пропозицій від різних компаній, які готові взяти частину його в оренду, загрузити своїми вантажами. Тобто аеропорт “Бориспіль” буде отримувати додатковий прибуток... Я думаю, термінал відкриється вже наступного року”, — сказав він.

Козак підкреслив, що термінали B і D повністю можуть забезпечити перевезення пасажирів. ”Сьогодні з введенням в експлуатацію терміналу D ми спланували, що лоукости і чартери будуть обслуговуватись в терміналі B”, — додав він.

Нагадаємо, раніше з'явилась інформація про те, що термінал F Міжнародного аеропорту “Бориспіль” буде закритий з 27 жовтня 2013 року.

20 квітня

Інші дати
Павло Луспекаєв
1927 –  кіноактор. Знімався в фільмах: роль Верещагіна («Біле сонце пустелі»), «Республіка ШКІД», «Піднята цілина», «Вся королівська рать».
Розгорнути
Ґео (Юрій) Шкурупій 
1903 – український прозаїк, поет, представник напрямку панфутуризм; редактор, кіносценарист.
Розгорнути
 Володимир Шульгін 
1894 – студентський діяч, син Якова Шульгіна, організатор і керівник Української Студентської Громади в Києві. Загинув у бою під Крутами.
Розгорнути