chrome firefox opera safari iexplorer

У жовтні відбудеться ІV Фестиваль української дитячої книги

17 вересня 2013 о 10:04

З 10 по 13 жовтня в Музеї книги і друкарства України відбудеться ІV Фестиваль української дитячої книги «Азбукове Королівство Магів і Янголів». Про це повідомляє Український центр розвитку музейної справи.

Програма фестивалю поки формується, але достеменно відомо, що на маленьких киян, а також їх батьків очікує різнопланова програма, включно із презентаціями книг, спілкуванням з письменниками, проведенням майстер-класів з виготовлення паперу, каліграфії, духовного співу, книжкової графіки, друку гравюри, акторської майстерності та інших. 

Відвідувачів чекають також театральні та музичні перформанси.

Музей книги і друкарства України розташований у Києві на території Національного Києво-Печерського історико-культурного заповідника (вулиця Лаврська, 9, корпус 9).

Джерело: svidomo.org
Розділи: Новини культури

28 березня

Інші дати
Дмитро Гнатюк
1925 –  видатний оперний співак. Перший виконавець легендарних пісень «Два кольори» і «Києве мій». Соліст, а з 1988 р. – головний режисер Національного театру опери та балету ім. Т.Шевченка. Герой України.
Розгорнути
Олекса Гірник
1912 – український дисидент, політв’язень. У 60-ту річницю проголошення самостійності України Центральною Радою, 22 січня 1978 р., вчинив самоспалення біля могили Т.Шевченка на Чернечій горі на знак протесту проти русифікації. Герой України (2007, посмертно).
Розгорнути
Народився Юліан Бачинський
(1870, с.Новосілка Тернопільська область – 1940) - український громадський і політичний діяч, публіцист, автор праці «Україна Irredenta», в якій обґрунтував необхідність створення української незалежної держави.
"Вільна, велика, політично самостійна Україна, одна, нероздільна від Сяну по Кавказ!". (Юліан Бачинський)
Розгорнути