chrome firefox opera safari iexplorer

Українські синоптики обіцяють потепління

05 вересня 2013 о 09:56

Українські синоптики обіцяють, що вже зовсім скоро в українців буде можливість насолодитися теплою і сонячною погодою, пише Сегодня. 

«До кінця тижня ще будуть дощі, але вони припиняться до кінця вихідних. І вже в неділю ми очікуємо підвищення температури: на Півдні та Сході до 23 градусів тепла, до 20 — на решті території. А вже наступного тижня ми прогнозуємо, що встановиться тепла погода», — сказала завідувачка відділу короткострокових прогнозів Гідрометцентру Людмила Гуманенко. 

"Наступного тижня ми вже повернемося до нормального температурного режиму. Опадів практично не буде. Можна навіть сказати, що почнеться одне з перших «бабиних літ», — розповів заступник начальника Гідрометцентру Анатолій Прокопенко. 

Синоптик Валерій Некрасов теж прогнозує, що осінь буде теплою і сонячною. 

«Ця осінь буде теплою, вересень буде сонячним. І така погода триватиме до середини жовтня», — запевнив він. 

За словами синоптика, зниження температури почнеться тільки з 15 жовтня, а з числа 10-15 листопада почнуться слабкі морози. Зима настане 4 грудня — з морозами та ожеледицею. До Нового року знову потеплішає.

Джерело: ТСН
Розділи: Довкілля

24 квітня

Інші дати
Народився Дмитро Білоус
(1920, с.Курмани Сумська область - 2004) - український поет, перекладач, літературний критик, громадський діяч. Лауреат Національної премії України ім. Т.Шевченка за книгу «Диво калинове».
Вдягла весна мережану сорочку У день святий звільнившись од турбот І підіймає волошкові очі До віщих, до церковних позолот; Душа стає в цю днину молодою, Забувши, що слова бувають злі І помняться старання добротою, На щедрому пасхальному столі. (Вадим Крищенко)
Розгорнути
Народився Олександр Духнович
(1803, с. Тополі, Словаччина – 1865) - український письменник, культурний діяч, педагог.
Розгорнути