chrome firefox opera safari iexplorer

Із севастопольського музею викрали 63 раритетнi мотоцикли

24 жовтня 2013 о 17:56

У севастопольському музеї мототехніки «Колесо і мотор» серед білого дня зникла унікальна колекція раритетних мотоциклів, повідомляє Україна молода. 

Як вдалося з’ясувати правоохоронцям, протягом двох днів, 18 і 19 жовтня, у першій половині дня невідомі, запакувавши мотоцикли і завантаживши на вантажівки, вивозили їх у невідомому напрямку. Весь цей процес відбувався в присутності охоронців музею і його зафiксували камери стеження, однак про зникнення експонатів музейники повiдомили міліції лише увечері 22 жовтня.

Зараз міліція шукає інших свідків крадіжки та просить зателефонувати власників авто, які мають відеореєстратори і в той час могли проїжджати неподалік музею.

Сума завданих збитків ще підраховується. Власник колекції — житель Дніпропетровська. Раритетні мотоцикли експонували в музеї ще з літа — з часу проведення традиційного севастопольського байк–шоу.

Сам музей, до речі, найбільший у СНД, відкрили торік за підтримки Севастопольської міськдержадміністрації і відомого мотоклубу «Нічні вовки».

Розділи: Суспільство