chrome firefox opera safari iexplorer

На свято «Золотої осені» в Пирогово

18 жовтня 2013 о 11:39

Національний музей народної архітектури та побуту України 20 жовтня 2013 року гостинно запрошує киян та гостей міста на свято «Золота осінь».

О 10 годині розпочнеться служба Божа у церкві ХУІ століття святого архистратига Михаїла. З 12 години на Співочому полі музею виступатимуть фольклорні колективи з різних регіонів України. У програмі – українські побутові та ліричні пісні. З метою популяризації української народної пісні для відвідувачів буде проводитися конкурс на краще виконання української народної гуртової пісні (гурти родинні, дитячі, жіночі, чоловічі, мішані).

На експозиції Наддніпрянщина та на Співочому полі музею можна прийняти участь у різноманітних майстер-класах (виготовлення виробів з кукурудзи, ліплення з глини, виготовлення ляльки-мотанки та інші), які проводять найвідоміші народні майстри.

Для відвідувачів готуються смачні страви української кухні: український борщ з пампушками, куліш, вареники, млинці з сиром та маком та ін.

Гостинно запрошуємо відпочити на лоні природи в останні теплі осінні дні в Національний музей народної архітектури та побуту України.

24 квітня

Інші дати
Народився Дмитро Білоус
(1920, с.Курмани Сумська область - 2004) - український поет, перекладач, літературний критик, громадський діяч. Лауреат Національної премії України ім. Т.Шевченка за книгу «Диво калинове».
Вдягла весна мережану сорочку У день святий звільнившись од турбот І підіймає волошкові очі До віщих, до церковних позолот; Душа стає в цю днину молодою, Забувши, що слова бувають злі І помняться старання добротою, На щедрому пасхальному столі. (Вадим Крищенко)
Розгорнути
Народився Олександр Духнович
(1803, с. Тополі, Словаччина – 1865) - український письменник, культурний діяч, педагог.
Розгорнути