chrome firefox opera safari iexplorer

У Києві переважна більшість житлових будинків залишається без тепла

03 жовтня 2013 о 10:44

Станом на ранок 3 жовтня компанія Київенерго підключила до опалення 93% дитсадків, майже половину шкіл і 17,6% столичних житлових будинків.

У повідомленні компанії сказано, що протягом трьох діб до централізованого опалення підключили 2803 столичних споживачів.

Найбільша кількість будинків підключена до тепла у Святошинському, Солом'янському, Голосіївському, Шевченківському та Деснянському районах столиці.

Зокрема, станом на 7:00 ранку до тепла підключені майже половина столичних шкіл — 222 школи (48% від загальної кількості), 466 дитячих садків (93%) і 325 лікувальних закладів (82%). Крім того, тепло подається у 1764 житлових будинках (17,6%).

Сьогодні вранці температура повітря у столиці склала +2 градуси.

Нагадаємо, що компанія Київенерго почала процес підключення житлових будинків до опалення 1 жовтня. Влада міста пообіцяла завершити процес підключення до тепла до кінця тижня.

Розділи: Суспільство

24 жовтня

Інші дати
24 жовтня святкують:
  • День Організації Об’єднаних Націй (День ООН).
  • Всесвітній день інформації про розвиток.
Розгорнути
Народився Микола Біляшівський
(1867, м. Умань – 1926) – український археолог, етнограф, мистецтвознавець, музейний діяч. Один із засновників та дійсний член Української Академії Наук. В 1902-1923 роках - організатор і директор Київського міського художньо-промислового і наукового музею (тепер Національний художній музей України).
Розгорнути
День пам’яті Лук’яна Кобилиці
(1812, смт. Путила, Чернівецька область – 1851) – український громадсько-політичний діяч, керівник селянських повстань 40-х років 19 ст. на Путильщині (Буковині). Очолив виступи селян 22 громад, які рішуче відмовлялися відробляти панщину, самочинно переобрали сільську старшину, висунули вимоги відкриття українських шкіл, вільного користування лісами і пасовиськами. Як депутат австрійського парламенту виступив за надання політичної автономії Буковині і приєднання її до Галичини, вимагав скасування кріпацтва і передачу селянам землі без викупу.
Розгорнути