chrome firefox opera safari iexplorer

У Нікітському ботанічному саду в Криму стартувало свято квітів «Бал хризантем 2013»

23 жовтня 2013 о 13:49

У Нікітському ботанічному саду в Криму стартувало вражаюче своїм різнобарв'ям свято квітів «Бал хризантем 2013».

Цьогорічна виставка хризантем під відкритим небом — ювілейна — свято квітів проводять у ботанічному саду з 1953 року. За підсумками балу відвідувачі оберуть «королеву» та «принцесу» балу — найкрасивіший сорт крупноквіткової та дрібноквіткової хризантем. Читайте також: Українські чиновники замовляють квіти з Африки та втроє переплачують за екзотичні рослини Всього на виставці, що триватиме до 17 листопада, буде представлено понад 280 сортів хризантем вітчизняної та зарубіжної селекції , з них 20 новинок колекції Нікітського ботсаду. 

Також відвідувачі заходу зможуть придбати яскраві квіти для свого саду в спеціальних торгівельних павільйонах. Нагадаємо, раніше на Співочому полі показали квітковий Київ у мініатюрі.

Джерело: ТСН
Розділи: Новини культури

24 квітня

Інші дати
Народився Дмитро Білоус
(1920, с.Курмани Сумська область - 2004) - український поет, перекладач, літературний критик, громадський діяч. Лауреат Національної премії України ім. Т.Шевченка за книгу «Диво калинове».
Вдягла весна мережану сорочку У день святий звільнившись од турбот І підіймає волошкові очі До віщих, до церковних позолот; Душа стає в цю днину молодою, Забувши, що слова бувають злі І помняться старання добротою, На щедрому пасхальному столі. (Вадим Крищенко)
Розгорнути
Народився Олександр Духнович
(1803, с. Тополі, Словаччина – 1865) - український письменник, культурний діяч, педагог.
Розгорнути