chrome firefox opera safari iexplorer

Для бібліотек купили невідомих книжок на 11 мільйонів

11 листопада 2013 о 10:11

Національна парламентська бібліотека України уклала низку угод з видавництвами про закупівлю книжок на суму 10,96 млн грн. для поповнення фондів публічних бібліотек України.

Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель», пишуть «Наші гроші». 

У переліку є книги, брошури, рекламні проспекти, дитячі книжки, енциклопедії і словники, вказані видання, кількість і ціна за примірник. Однак назви самих книжок не оприлюднені.

Замовлено книги близько сорока найменувань за ціною від 11,50 до 75,00 грн. за екземпляр накладом від 300 до 16000 тис екземплярів.
Минулого року мала місце аналогічна закупівля на суму 20 мільйонів гривень. Тоді назви замовлених книжок також не було оприлюднено.

19 березня

Інші дати
Народився Максим Рильський
(1895, м. Київ – 1964) – український поет, перекладач, публіцист, громадський діяч.
Прислухайтесь, як океан співає — Народ говорить. І любов, і гнів У тому гомоні морськім. Немає Мудріших, ніж народ, учителів; У нього кожне слово — це перлина, Це праця, це натхнення, це людина. Не бійтесь заглядати у словник: Це пишний яр, а не сумне провалля» (Максим Рильський)
Розгорнути
Народився Марко Вороний
1904 – український поет, театрознавець, перекладач. Переклав українською мовою «Інтернаціонал», «Марсельєзу», «Варшав’янку», багато творів західноєвропейської класики. Автор книг для дітей, збірки віршів «Форвард». Син Миколи Вороного. Репресований.
Розгорнути