chrome firefox opera safari iexplorer

У Черкасах покращення для прокурорів коштувало бюджету 755 тисяч гривень

19 листопада 2013 о 10:16

Попри катастрофічну нестачу коштів на соціальні виплати населенню, чиновники продовжують витрачати бюджетні кошти на модернізацію відомчих сайтів, на замовні матеріали у ЗМІ, на ремонти своїх кабінетів тощо.

Черговий приклад цього — реконструкція будівлі Черкаської обласної прокуратури по бул. Шевченка, 286. За інформацією Інтернет-видання «Прочерк», на цей ремонт було витрачено 755 тис. грн, з яких профінансовано із державного бюджету 412 тис. грн., обласного – 343. Про це йдеться у відповіді «Прочерку» на інформаційний запит.

Як повідомила виданню старший прокурор прокуратури області з питань забезпечення доступу до публічної інформації Юлія Пасічна, необхідність реконструкції адміністративного приміщення прокуратури Черкаської області виникла через відсутність належних умов праці та в зв’язку з додатковою потребою у розміщенні службових кабінетів.

Видання нагадує, що ремонт прокуратури у Черкасах виявився важливішим за онкодиспансер. На це звертала увагу депутат обласної ради Наталія Старікова: «Чим ремонт прокуратури важливіший за реконструкцію лікувального корпусу обласного онкодиспансеру? Чому в бюджеті немає грошей, щоб відкрити додаткові групи у дитсадках в Кам'янці, де зараз не вистачає 205 місць, але знаходиться аж 950 тис. грн на ремонт першого поверху Будинку Рад?».

До речі, цікаво, що Наталія Старікова також надсилала в прокуратуру Черкаської обласні депутатський запит, щоб дізнатися вартість реконструкції. І їй повідомили ще більшу цифру, аніж «Прочерку», витрачену на ремонт, – 969 тисяч…

Розділи: Суспільство

20 квітня

Інші дати
Павло Луспекаєв
1927 –  кіноактор. Знімався в фільмах: роль Верещагіна («Біле сонце пустелі»), «Республіка ШКІД», «Піднята цілина», «Вся королівська рать».
Розгорнути
Ґео (Юрій) Шкурупій 
1903 – український прозаїк, поет, представник напрямку панфутуризм; редактор, кіносценарист.
Розгорнути
 Володимир Шульгін 
1894 – студентський діяч, син Якова Шульгіна, організатор і керівник Української Студентської Громади в Києві. Загинув у бою під Крутами.
Розгорнути