chrome firefox opera safari iexplorer

Антимайданівці скаржаться: не могли відмовитись від поїздки на Київ

13 грудня 2013 о 13:49

Мітингувальники з-під Маріїнського палацу скаржаться, що вони не мали змоги відмовитись від поїздки на мітинг, який організувала Партія регіонів на підтримку режиму Януковича.

Про це у своєму Facebook написала кореспондент телеканалу 1+1 Наталка Пісня, до якої підійшли ці люди.

«Зібралися йти до тітушок. А вони прийшли до нас самі. Натурально постукали в двері ПТС і сказали: «здрасьтє, ми з парку», – написала вона.

«Хочемо вам сказати, що ми втекли після переклички. І що нас привезли в Київ за 300 рубасів за день – так а зарплата в мене 2000», – процитувала журналістка слова людей.

«Хочу сказати, що я не хочу там стояти, але в нас підприємство розформовують. Пишеш заяву про звільнення і одразу про прийом на роботу. І як не поїдеш, другу заяву не приймуть. Мене Діма звать, я з Ладижина, Вінницька область. Скажіть, що нам робить? Кому скаржиться, щоб з роботи не звільнили? Ми не хочемо назад в парк, ми хочемо бути тут», – навела слова примусового пр-мітингувальника Наталка Пісня, передає Українська правда.

Нагадаємо, як повідомила нардеп Ірина Геращенко на своїй сторінці у Facebook, сьогодні близько 9.30 до Києва почали прибувати учасники антимайдану. Вони з рюкзаками й пакетами – видно, приїхали на кілька днів. Зараз фани Президента окупували Маріїнський парк.

Джерело: ZIK
Розділи: Суспільство

26 квітня

Інші дати
Леонід Плющ
1939 –  математик, публіцист, учасник правозахисного руху в СРСР. Дисидент. Член Ініціативної групи захисту прав людини, член Закордонного представництва Української Гельсінської групи.
Розгорнути
Народився Станіслав Тельнюк
(1935, с.Іскрівка Запорізька область – 1990) - український письменник, літературний критик, редактор, перекладач.
Розгорнути
Народився Микола Зеров
(1890, м.Зіньків Полтавська область - 1937) - український літературознавець, лідер «неокласиків», майстер сонетної форми і блискучий перекладач античної поезії.
Емаль Дніпра, сліпучо-синій сплав. Газон алей і голе жовтоглиння, І в поводі прозорого каміння Зелені луки — як розлогий став. Ніколи так жадібно не вбирав Я красоти весняного одіння, Пісок обмілин, жовтобоке ріння, Брунатні лози і смарагди трав. (Микола Зеров)
Розгорнути