chrome firefox opera safari iexplorer

Євромайданівці пікетують МВС

26 грудня 2013 о 10:54

Під будівлею міністерства внутрішніх справ зібралися кілька сотень мітингувальників, які прийшли колоною з Майдану Незалежності і почали пікетувати будівлю МВС.

Про це передає кореспондент УНН.

Люди, які зранку зібралися під МВС, прийшли вимагати відставки міністра внутрішніх справ Віталія Захарченка та негайного й неупередженого розслідування справи щодо побиття активістки Тетяни Чорновол.

Люди стоять з прапорами трьох опозиційних партій, ЄС та України. Також багато людей тримають портрети Т. Чорновол. Люди скандують: «Банду геть!». На мітингу присутні також народні депутати від опозиції.

Правоохоронців довкола мітингу майже немає. Будівля МВС наразі зачинена і з неї до мітингуальників поки ніхто не виходив.

Нагадаємо, вчора вночі була побита журналістка і активістка Євромайдану Тетяна Чорновол. Вона пов’язує напад на себе з активною громадською діяльністю. У Т. Чорновол діагностований струс мозку, гематоми на обличчі, зламаний ніс.

Джерело: zik.ua
Розділи: Суспільство

19 квітня

Інші дати
Мар’ян Крушельницький
1897 – український актор, режисер. Один із фундаторів українського театру.
Розгорнути
Народився Марко Бараболя (Рознійчук Іван Федорович)
(1910, с.Ділове Закарпатська область - 1945) - український письменник-сатирик, «королем закарпатського гумору» називали його сучасники.
«Не сумуйте, полонини ! Засихайте, сльози! Зацвітайте, черемшини! Смійтесь, верболози» (Марко Бараболя)
Розгорнути