chrome firefox opera safari iexplorer

Львів формує чергову автоколону на Майдан до Києва

11 грудня 2013 о 12:18

11 грудня о 21:00 зі Львова від пам’ятника королю Данилу до Києва на Євромайдан вирушить чергова автоколона активістів. Про це ZAXID.NET повідомив громадський координатор львівського Євромайдану Іван Спринський.

За словами активіста, формування колони розпочнеться о 20:30. Раніше планувалося, що колона вирушить на Київ о 24:00, однак, за словами Івана Спринського, активісти з київського Євромайдану просять приїхати швидше.

Спринський сказав, що вже є два мікроавтобуси на 18 місць, активістів їхати до столиці є багато. Організатори просять водії приватного транспорту, хто має можливість, долучатися до акції.

Окрім цього, вони закликають небайдужих брати теплі речі, підприємців – допомогти з пальним для транспорту, а також приносити будівельні каски.

З організаційних питань виїзду зі Львова можна звертатись безпосередньо до Івана Спринського – громадського координатора формування автоколон львівського Євромайдану – за телефоном: 093-439-90-63.

Джерело: ZAXID.NET
Розділи: Суспільство

20 квітня

Інші дати
Павло Луспекаєв
1927 –  кіноактор. Знімався в фільмах: роль Верещагіна («Біле сонце пустелі»), «Республіка ШКІД», «Піднята цілина», «Вся королівська рать».
Розгорнути
Ґео (Юрій) Шкурупій 
1903 – український прозаїк, поет, представник напрямку панфутуризм; редактор, кіносценарист.
Розгорнути
 Володимир Шульгін 
1894 – студентський діяч, син Якова Шульгіна, організатор і керівник Української Студентської Громади в Києві. Загинув у бою під Крутами.
Розгорнути