chrome firefox opera safari iexplorer

Міліція продовжує тримати в оточенні центр Києва. З´явилися провокатори

09 грудня 2013 о 16:31

Правоохоронці продовжують тримати в оточенні центральні вулиці Києва від Михайлівської площі, Бессарабській площі, Хрещатика і до вул. Грушевського біля станції метро «Арсенальна».

Як передає кореспондент «Коментарів», навпроти станції метро «Арсенальна» чотири міліцейські автомобілі перегородили вул. Грушевського. Також біля автомобілів знаходяться співробітники ДАІ.

Крім того, в центрі міста відмічено велику кількість великовантажних фур, які курсують ще неперекритими вулицями.

Крім того, користувач Tetiana Mukhomorovaв Twitter повідомляє про те, що на Майдан підійшли провокатори. Люди їх активно виганяють, не підпускаючи до правоохоронців.

Як повідомляли «Коментарі», сьогодні, 9 грудня, центральні вулиці столиці з самого ранку перекриті посиленими спецпідрозділами та внутрішніми військами МВС. Всі під´їзди до Хрещатика і Майдану Незалежності перекриті міліцейськими автобусами, майданчики перед будівлею КМДА, федерації профспілок також заповнені правоохоронцями та автобусами. Також у КМДА були помічені пожежні гідранти.

Лідер Фракції УДАР Віталій Кличко, який разом з іншими лідерами опозиції перебуває на Майдані Незалежності, сказав, що оточення Майдану співробітниками внутрішніх військ — це психологічний тиск на мітингувальників. Також Кличко закликав піти з Майдану Незалежності жінок і дітей.

Лідер «Батьківщини» Арсеній Яценюк сказав, що штурму не передбачається. На його думку, правоохоронці хочуть заблокувати підвезення на Євромайдан їжі, води і прибуття нових мітингувальників.

Розділи: Суспільство