chrome firefox opera safari iexplorer

На захист Євромайдану у будь-який час готовий стати загін із 300 офіцерів

18 грудня 2013 о 15:17

Цілодобове патрулювання в центрі столиці влаштували відставні українські офіцери. Щодня на варті порядку стоїть 3 десятки військових, розповідає 5 канал 

Офіцерський корпус Майдану встановив свої намети та облаштував тимчасовий штаб. Мітингарі розбиваються групами по 5 людей та намагаються попередити можливі провокації. 

Наголошують – хоча не виступають за підтримку конкретної політичної сили, проте не можуть бути осторонь проблем мирних громадян. Зокрема, обурені вони й силовим розгоном майданівців та жорстоким побиттям простого люду. Тож, у будь-який момент обіцяють залучити на підтримку громадян до 3 сотень колишніх військових. 

Офіцер-відставник: «Я вижу свою задачу в том – после того, как произошли события 29-30-го – охранять мирное волеизъявление нашего народа». 

Офіцер-відставник: «Офіцерів, по спискам, які записалися – більше 900 чоловік. Але є до 300 чоловік, які сказали, що при команді збір – вони готові приїхать на Майдан тоді, коли це буде потрібно».

Джерело: Експрес
Розділи: Суспільство

19 квітня

Інші дати
Мар’ян Крушельницький
1897 – український актор, режисер. Один із фундаторів українського театру.
Розгорнути
Народився Марко Бараболя (Рознійчук Іван Федорович)
(1910, с.Ділове Закарпатська область - 1945) - український письменник-сатирик, «королем закарпатського гумору» називали його сучасники.
«Не сумуйте, полонини ! Засихайте, сльози! Зацвітайте, черемшини! Смійтесь, верболози» (Марко Бараболя)
Розгорнути