chrome firefox opera safari iexplorer

Ніно Катамадзе підтримала Євромайдан і пообіцяла виступити для протестувальників

17 грудня 2013 о 12:02

Напередодні свят відома грузинська співачка Ніно Катамадзе зібралася приїхати до Києва, аби підтримати Євромайдан, повідомляє «Сніданок з 1+1».

«Дорогі мої Українці! Всією душею і всім серцем я з вами! Я поділяю кожну секунду, пережиту в боротьбі за вашу свободу, за те, що ви обираєте цивілізований європейський шлях! Я підтримую ваше бажання боротися за завтрашній день, за вашу гідність! Пишаюся вашим глибоким і чесним характером, який показав весь український народ. Так, це важко, але це правильно! З любов'ю Ніно Катамадзе. Я вас кохаю!» – написала зірка на сторінці Facebook.

Співачка Руслана, яка нині днює і ночує на Євромайдані зазначила, що розмовляла з Ніно Катамадзе, і що вона обіцяла приїхати в Україну і виступити перед протестувальниками.

Джерело: ТСН
Розділи: Суспільство

29 березня

Інші дати
Марія Вольвач
1841 – українська поетеса, письменниця, громадсько-культурна діячка.
Розгорнути
Народилася Марійка Підгірянка
1891 – Марійка Підгірянка (Марія Ленерт-Домбровська) – українська поетеса, педагог. Авторка збірки поезій «Відгуки душі», поеми «Мати-страдниця», книжок для дітей «Вертеп», «Святий Миколай на Підкарпатській Русі», «Малий Василько», «Кравчиня Маруся», «Юркова мандрівка», «Зайчик і Лисичка», байок, казок, пісень, загадок.
«Спіть, діточки, спіть, Віченька стуліть ! Дрібен дощик стукотить, Вікнам казку гомонить… Дрібен дощик пада там, А тут тихо, тепло нам. При матусі рідненькій, У світличці чистенькій. Спіть, діточки, спіть. Віченька стуліть» (Марійка Підгірянка)
Розгорнути