chrome firefox opera safari iexplorer

У Києві відкрилось новорічно-різдвяне селище

23 грудня 2013 о 11:23

З 25 грудня 2013 року до 20 лютого 2014 року у столиці працюватиме новорічно-різдвяне селище. Розташоване воно буде на вул. Володимирській (біля театру опери та балету) та Контрактовій площі. Наразі там ведуть монтажні роботи, повідомляє управління інформаційного забезпечення та доступу до публічної інформації КМДА.

На киян та гостей столиці чекають новорічні заходи. На ярмарку можна буде не лише поласувати традиційними та європейськими стравами під веселі різдвяні мотиви, а й придбати різноманітні оригінальні подарунки й сувеніри для своїх близьких і рідних.

27 квітня

Інші дати
Народився Олександр Беретті
(1816, м.Петербург, Росія – 1895) – український та російський архітектор, син Вікентія Беретті. Участник проектування Володимирського собору в Києві. За проектами Олександра Беретті збудовано 23 будівлі в ряді міст України. За проектами його батька Вікентія Беретті (14.06.1781 – 1842) в Києві збудовані будівлі Київського університету, обсерваторії і інституту благородних дівиць (нині Жовтневий палац).
Зелена піна лісу молодого Дрімотно плеще, як на морі шум. Блакитні тіні впали на дорогу, Заворожили мудрі бджоли ум. Стоять дуби замислено і строго. Тут — перейшовши молодий самум — Собі поставлю келію убогу, Щільник пахучий для останніх дум. (Максим Рильський)
Розгорнути