chrome firefox opera safari iexplorer

«Укрнет» другу добу піддається DDoS — атакам

06 грудня 2013 о 13:07

Починаючи з учорашнього дня , посилилися DDoS — атаки на портал UKR.NET, на якому щодня читають новини більше мільйона українських інтернет — користувачів. У компанії роблять все можливе , щоб відбити атаки , утримуючи ситуацію під контролем.

«У зв'язку з подіями останнього тижня інтерес до новин істотно виріс. На порталі UKR.NET зараз читають вдвічі більше новин , ніж зазвичай. Ми поділяємо такі цінності , як демократія і свобода слова.

Ми будемо робити все можливе, щоб не дивлячись ні на що , українські інтернет-користувачі вчасно дізнавалися останні новини від авторитетних новинних сайтів , міжнародних та українських інформагентств та регіональних ресурсів », про це повідомляє NewsOboz.org

Джерело: NewsOboz
Розділи: Суспільство

3 травня

Інші дати
Народився Микола Яковченко
(1900, м. Прилуки, Чернігівська область – 1974) - український актор театру та кіно. З 1928 року грав на сцені Київського театра імені Івана Франка. Головні ролі - Бублик, Довгоносик («Платон Кречет», «В степах України»), Пеньйонжка («Мартин Боруля»), Лящ («Останні»), Оверко («Фараони»), Распер («Ділок») та інші.
Розгорнути