chrome firefox opera safari iexplorer

Визначено склад збірної України з біатлону на Універсіаду

03 грудня 2013 о 15:13

Стали відомі імена біатлоністів, які представлятимуть Україну на Зимовій Універсіаді, яка пройде з 11 по 21 грудня в італійському Тренто, повідомляє УНН з посиланням на прес-службу ФБУ.

На Студентських іграх за чоловічу збірну виступатимуть Дмитро Русинов, Дмитро Підручний, Олександр Дахно, Віталій Кильчицький, Артем Тищенко, Руслан Ткаленко, Іван Моравський.

Жіночу частину збірної складуть Ольга Абрамова, Яна Бондар, Ірина Варвинець, Алла Гіленко, Надія Бєлкіна, Анастасія Меркушина, Юлія Журавок.

Як повідомив тренер збірної України Олександр Кравченко, днями в чоловічу і жіночу команди буде дозаявлено ще по одному спортсмену. Скоріше всього, ними стануть Василь Потапенко і Юлія Бригинець.

Отже, в Італію їде практично весь другий склад української біатлонної збірної.

Нагадаємо, що на минулій Зимовій Універсіаді українські біатлоністи зібрали багатий урожай медалей — 6 золотих і 2 бронзові. Однак склад тоді був потужнішим. По три золоті медалі в турецькому Ерзурумі завоювали Артем Прима (спринт, мас-старт і змішана естафета) та Віта Семеренко (спринт, гонка-переслідування і змішана естафета), два золота здобув Сергій Семенов (гонка-переслідування і змішана естафета). Всього на Зимовій Універсіаді — 2011 Україна взяла 6 золотих, 5 срібних і 4 бронзових медалей.

Джерело: unn.com.ua
Розділи: Спорт в Україні

26 квітня

Інші дати
Леонід Плющ
1939 –  математик, публіцист, учасник правозахисного руху в СРСР. Дисидент. Член Ініціативної групи захисту прав людини, член Закордонного представництва Української Гельсінської групи.
Розгорнути
Народився Станіслав Тельнюк
(1935, с.Іскрівка Запорізька область – 1990) - український письменник, літературний критик, редактор, перекладач.
Розгорнути
Народився Микола Зеров
(1890, м.Зіньків Полтавська область - 1937) - український літературознавець, лідер «неокласиків», майстер сонетної форми і блискучий перекладач античної поезії.
Емаль Дніпра, сліпучо-синій сплав. Газон алей і голе жовтоглиння, І в поводі прозорого каміння Зелені луки — як розлогий став. Ніколи так жадібно не вбирав Я красоти весняного одіння, Пісок обмілин, жовтобоке ріння, Брунатні лози і смарагди трав. (Микола Зеров)
Розгорнути