chrome firefox opera safari iexplorer

72-річний «нападник» на спеццпризначенця проведе 2 місяці за ґратами

25 січня 2014 о 12:08

В ніч на суботу в Оболонському суді розглядали справи затриманих активістів Майдану і Євромайдану, повідомляє УНН з посиланням на прес-службу партії «УДАР».

«Суди у нас, виявляється, працюють цілодобово. Двом затриманим на Грушевського присудили домашній арешт, 14 автомайданівцям вліпили по 2 місяці арешту, до утримання під вартою засудили і 72-ох річного „нападника“ на спецпризначенця. Всі свідчення у справах і судові рішення написані під кальку», — сказав В.Кличко.

«В Оболонському суді відбувається демонстрація обіцянок В.Януковича відпустити затриманих активістів», — наголосив політик.

Розділи: Суспільство

26 квітня

Інші дати
Леонід Плющ
1939 –  математик, публіцист, учасник правозахисного руху в СРСР. Дисидент. Член Ініціативної групи захисту прав людини, член Закордонного представництва Української Гельсінської групи.
Розгорнути
Народився Станіслав Тельнюк
(1935, с.Іскрівка Запорізька область – 1990) - український письменник, літературний критик, редактор, перекладач.
Розгорнути
Народився Микола Зеров
(1890, м.Зіньків Полтавська область - 1937) - український літературознавець, лідер «неокласиків», майстер сонетної форми і блискучий перекладач античної поезії.
Емаль Дніпра, сліпучо-синій сплав. Газон алей і голе жовтоглиння, І в поводі прозорого каміння Зелені луки — як розлогий став. Ніколи так жадібно не вбирав Я красоти весняного одіння, Пісок обмілин, жовтобоке ріння, Брунатні лози і смарагди трав. (Микола Зеров)
Розгорнути