chrome firefox opera safari iexplorer

Акція «Будь ласка, не треба більше крові...» стартувала

23 січня 2014 о 17:27

Журналісти різних регіонів України об’єднуються, щоб висловити своє ставлення до законів, ухвалених парламентом 16 січня.

Платформою для спільних дій став документ із назвою «Декларація свободи» (додається). Журналісти, які поділяють викладені у документі принципи, домовляються робити спільні компромісні дії, що покликані допомогти політичному середовищу досягати результатів, яких очікують люди в країні.

Стати учасником може будь-хто, якщо поділяє її принципи.

Першою дією у рамках Декларації свободи стане акція «Будь ласка, не треба більше крові...»

ДЕКЛАРАЦІЯ СВОБОДИ

Ми – різні, але країна у нас одна.

Ми не можемо мовчати, коли на вулицях лунають постріли та вибухи.

Ми не можемо мовчати, коли права та свободи людини під загрозою, коли їх обмежують чи скасовують: і немає значення, де людина живе – на сході, в центрі, на заході чи на півдні України.

Жодні закони не варті життя людини.

Ми, журналісти України, що живуть у різних регіонах України, мають різні політичні погляди, ставимо свої підписи під цим документом і рішуче вимагаємо: закони від 16 січня 2014, які обмежують права та свободи людини, гарантовані Конституцією, мають бути скасовані «Будь-ласка, не треба більше крові...»

Джерело: Експрес
Розділи: Суспільство

27 квітня

Інші дати
Народився Олександр Беретті
(1816, м.Петербург, Росія – 1895) – український та російський архітектор, син Вікентія Беретті. Участник проектування Володимирського собору в Києві. За проектами Олександра Беретті збудовано 23 будівлі в ряді міст України. За проектами його батька Вікентія Беретті (14.06.1781 – 1842) в Києві збудовані будівлі Київського університету, обсерваторії і інституту благородних дівиць (нині Жовтневий палац).
Зелена піна лісу молодого Дрімотно плеще, як на морі шум. Блакитні тіні впали на дорогу, Заворожили мудрі бджоли ум. Стоять дуби замислено і строго. Тут — перейшовши молодий самум — Собі поставлю келію убогу, Щільник пахучий для останніх дум. (Максим Рильський)
Розгорнути