chrome firefox opera safari iexplorer

Через події на Грушевського з національних телеканалів змінив сітку тільки «1+1»

20 січня 2014 о 16:36

19 січня сутички між мітингувальниками та правоохоронцями у Києві на вулиці Грушевського активно висвітлювали інтернет-мовники та інформаційні телеканали. Національні телеканали, окрім «1+1», сітки мовлення не змінювали.
 
Наживо трансляцію з вулиці Грушевського вели канал «24», 5-й канал, «Еспресо.TV», «112» та ТВІ. Також стрім-трансляції були на Hromadske.tv, «Спільнобачення» та «Радіо Свобода». Щопівгодини новини виходили на «Радіо-Ера ФМ».
 
Одну з найбільш якісних картинок 19 січня подавав канал «Еспресо.TV», її також час від часу транслювали канал «24» і Hromadske.tv.

Канал «24» транслював події «наживо», новини виходили постійно у звичному режимі. На 5-му каналі також йшла пряма трансляція, яка чергувалась з випусками новин.
 
На каналі «112» ведучі у студії проекту «Культурна революція» обговорювали події у центрі Києва, у лівому нижньому кутку йшла пряма трансляція подій.
 
Національні канали, окрім «1+1» сіток мовлення не змінювали: в ефір виходили фільми та серіали. На Першому національному йшов концерт Андрія Демиденка. На «1+1» збільшили випуск «ТСН-тиждень», виходили прямі включення.
 
На решті каналів випуски новин виходили у звичному режимі, спецвипусків інформаційних каналів не було.
 
На каналі Tonis, який позиціонує себе як перший соціальний канал, 19 січня взагалі були відсутні випуски новин. Як уточнили у прес-службі, в ефір виходили лише міжнародна програма «Світ за тиждень», яка висвітлює події, що відбувалися у світі протягом тижня.
 
«Наразі телеканал Tonis має статус першого соціального телеканалу і опікується питаннями суто соціальної та соціально-економічної проблематики. Канал свідомо оминає політичні теми і у випусках новин зосереджується на питаннях пенсійної, медичної реформи, соціальних виплат, удосконалення адміністративних послуг тощо. Тому канал не відправляв знімальні групи на вул. Грушевського 19 січня», — зазначили у прес-службі.

Розділи: Суспільство

19 квітня

Інші дати
Мар’ян Крушельницький
1897 – український актор, режисер. Один із фундаторів українського театру.
Розгорнути
Народився Марко Бараболя (Рознійчук Іван Федорович)
(1910, с.Ділове Закарпатська область - 1945) - український письменник-сатирик, «королем закарпатського гумору» називали його сучасники.
«Не сумуйте, полонини ! Засихайте, сльози! Зацвітайте, черемшини! Смійтесь, верболози» (Марко Бараболя)
Розгорнути