chrome firefox opera safari iexplorer

На Євромайдані скасували традиційне віче у неділю

04 січня 2014 о 19:48

У неділю, 5 січня, не буде традиційного віча на Майдані незалежності.

Про це повідомив комендант Майдану народний депутат Андрій Парубій, пише ТСН.ua. 

За його словами, активісти готуватимуться до різдвяних свят. Також політик розповів, що сьогодні на засіданні Ради Всеукраїнського об'єднання «Майдан» було сформовано вісім регіональних організацій «Майдану».

"Ми виокремили вісім областей, по яких немає жодних питань, – це переважно області центральної і східної України, і ми затвердили ініціативні групи в цих областях, які почнуть роботу над створенням регіональних осередків ВО «Майдан», — зазначив Парубій.

Нагадаємо, 6 та 7 січня на Майдані виступатимуть етнічні фольклорні колективи з різдвяними програмами.

Розділи: Суспільство

25 квітня

Інші дати
Вероніка Черняхівська 
1900 – українська письменниця, поетеса-лірик, перекладачка (медичні праці, «Місячна долина» Дж. Лондона, «Прорість» Е. Золя, «Олівер Твіст» Ч. Діккенса). Онука письменника М. Старицького.
Розгорнути
Народився Микола Трублаїні (Трублаєвський Микола)
(1907, с. Вільшанка, Вінницька область – 1941) - український письменник, автор творів для дітей та юнацтва - «Мандрівки», «Шхуна «Колумб», науково-фантастичного роману «Глибинний шлях».
«Будь хоробрим, витривалим. Це потрібно для Батьківщини, для тебе самого. Учись у мужніх, кмітливих, стійких, наслідуй їх. Вони допоможуть тобі стати справжнім громадянином...» (Микола Трублаїні)
Розгорнути