chrome firefox opera safari iexplorer

Підтримайте петицію щодо звільнення Юлії Тимошенко!

09 січня 2014 о 10:43

Надзвичайно важливо, щоб ініціатива збору 100 тисяч підписів під петицією з вимогою до Адміністрації Президента США Барака Обами сприяти негайному звільненню лідера української опозиції Юлії Тимошенко, що з’явилася на сайті Білого Дому, була реалізована.

Така ініціатива має щонайменше дві важливі цілі.

По-перше, – суспільно-політичну, яка вказує на те, що в Україні відбувається вибіркове правосуддя, і справа Ю.Тимошенко була найбільш показовою в цій системі вибіркового політичного правосуддя часів Януковича по відношенню до своїх опонентів. По-друге, – моральну ціль, адже надзвичайно важливо, щоб суспільство показало свою небайдужість до ситуації з Юлією Тимошенко.

Тому важливо використати всі законні важелі впливу, щоб, як мінімум, дати можливість забезпечити їй лікування за кордоном, а як максимум, – дати можливість повернути її до реального політичного життя.

Тому я закликаю громадян активніше брати участь у голосуванні за підтримку петиції, яке триватиме до 19 січня.

Як проголосувати за петицію, дивіться тут: http://batkivshchyna.com.ua/news/open/170

Микола Томенко, народний депутат України

Розділи: Думка читачів

20 квітня

Інші дати
Павло Луспекаєв
1927 –  кіноактор. Знімався в фільмах: роль Верещагіна («Біле сонце пустелі»), «Республіка ШКІД», «Піднята цілина», «Вся королівська рать».
Розгорнути
Ґео (Юрій) Шкурупій 
1903 – український прозаїк, поет, представник напрямку панфутуризм; редактор, кіносценарист.
Розгорнути
 Володимир Шульгін 
1894 – студентський діяч, син Якова Шульгіна, організатор і керівник Української Студентської Громади в Києві. Загинув у бою під Крутами.
Розгорнути