chrome firefox opera safari iexplorer

Збройні сили підготували звернення до Януковича

31 січня 2014 о 11:11

Військовослужбовці та працівники Збройних сил України на зборах висловили занепокоєння масовими протестами в Україні та обговорили текст звернення до Президента Віктора Януковича.

Про це йдеться на сайті Міноборони.

“Військовослужбовці та працівники ЗС України обговорили події, що відбуваються у місті Києві та державі, заслухали Міністра оборони України Павла Лебедєва та його заступників, а також висловили свої думки щодо суспільно-політичної обстановки в країні”, — йдеться в повідомленні.

Військовослужбовці, зокрема, засудили силове захоплення державних установ та зауважили, що “подальша ескалація протистояння загрожує територіальній цілісності держави”.

“У цьому контексті було обговорено текст звернення від імені особового складу апарату Міністерства оборони України до Президента України – Верховного Головнокомандувача Збройних Сил України Віктора Януковича”, — повідомили в прес-службі.

Працівники Міноборони та ЗСУ закликали Януковича “в межах чинного законодавства вжити невідкладних заходів щодо стабілізації ситуації в країні та досягнення злагоди в суспільстві”.

Джерело: 24tv.ua
Розділи: Суспільство

20 квітня

Інші дати
Павло Луспекаєв
1927 –  кіноактор. Знімався в фільмах: роль Верещагіна («Біле сонце пустелі»), «Республіка ШКІД», «Піднята цілина», «Вся королівська рать».
Розгорнути
Ґео (Юрій) Шкурупій 
1903 – український прозаїк, поет, представник напрямку панфутуризм; редактор, кіносценарист.
Розгорнути
 Володимир Шульгін 
1894 – студентський діяч, син Якова Шульгіна, організатор і керівник Української Студентської Громади в Києві. Загинув у бою під Крутами.
Розгорнути