chrome firefox opera safari iexplorer

Корпорація «Богдан» закриває третину своїх автоцентрів

14 лютого 2014 о 13:07

Корпорація «Богдан» вирішила призупинити діяльність своїх підприємств, що входять до сервісно-збутової мережі «Богдан-Авто», в 9 містах: Запоріжжі, Кіровограді, Дніпропетровську, Кременчуку, Сумах, Кривому Розі, Житомирі, Черкасах та Вінниці.

Загалом же до складу мережі «Богдан-Авто Холдинг» входить 30 автоцентрів по всій території України.

Таке рішення компанії спричинене свавіллям та безперервним тиском контролюючих та фіскальних органів.

«Шалений тиск на підприємства сервісно-збутової мережі відбувався постійно, однак останні півроку компанії зіткнулись з неприкритим свавіллям податківців… Попри оскарження в судовому порядку податкових повідомлень-рішень, співробітниками податкових органів свідомо ігноруються факти та обставини, що свідчать про правомірність діяльності підприємств», – йдеться в повідомленні.

У компанії наголосили, що надалі підприємства в зазначених містах, можливо, будуть ліквідовані.

«Богдан» відзначає, що в разі неприпинення тиску закриття чекатимуть і на інші підприємства сервісно-збутової мережі, а також виробничих компаній.

У корпорації нагадали, що напередодні вони зверталися «до перших осіб держави із закликом негайно припинити безпідставні та протиправні дії контролюючих та фіскальних органів. Зокрема йшлося про відкритий економічний рекіт держслужбовцями, попри декларативні заяви про сприяння розвитку бізнесу та поліпшення інвестиційного клімату».

Джерело: Zaxid.net
Розділи: Суспільство

28 березня

Інші дати
Дмитро Гнатюк
1925 –  видатний оперний співак. Перший виконавець легендарних пісень «Два кольори» і «Києве мій». Соліст, а з 1988 р. – головний режисер Національного театру опери та балету ім. Т.Шевченка. Герой України.
Розгорнути
Олекса Гірник
1912 – український дисидент, політв’язень. У 60-ту річницю проголошення самостійності України Центральною Радою, 22 січня 1978 р., вчинив самоспалення біля могили Т.Шевченка на Чернечій горі на знак протесту проти русифікації. Герой України (2007, посмертно).
Розгорнути
Народився Юліан Бачинський
(1870, с.Новосілка Тернопільська область – 1940) - український громадський і політичний діяч, публіцист, автор праці «Україна Irredenta», в якій обґрунтував необхідність створення української незалежної держави.
"Вільна, велика, політично самостійна Україна, одна, нероздільна від Сяну по Кавказ!". (Юліан Бачинський)
Розгорнути