chrome firefox opera safari iexplorer

Сьогодні ЦВК має оголосити про початок президентської виборчої кампанії

24 лютого 2014 о 12:46

Сьогодні Центральна виборча комісія на своєму сайті оголосить про початок виборчої кампанії та надрукує графік підготовки до виборів Президента

Як повідомили УНІАН у прес-службі ВО “Батьківщина”, про це на засіданні Погоджувальної РАДИ заявив в.о. Президента України, голова Верховної Ради Олександр Турчинов.

«Завтра за цим графіком можуть починати висуватись кандидати в Президенти України», — зазначив Турчинов, додавши, що одна із головних проблем — вартість виборів.

Також він дав протокольне доручення бюджетному комітету Верховної Ради розглянути можливість скорочення видатків на вибори.

«Вибори Президента повинні пройти показово чесно та прозоро, щоб ми показали приклад, як у демократичній країні можуть проходити вибори» — наголосив Турчинов.

Як повідомляв УНІАН, 22 лютого Верховна Рада прийняла постанову «Про самоусунення Президента України від виконання конституційних повноважень».

Цією постановою позачергові вибори Президента призначено на 25 травня 2014 року.

Розділи: Суспільство

26 квітня

Інші дати
Леонід Плющ
1939 –  математик, публіцист, учасник правозахисного руху в СРСР. Дисидент. Член Ініціативної групи захисту прав людини, член Закордонного представництва Української Гельсінської групи.
Розгорнути
Народився Станіслав Тельнюк
(1935, с.Іскрівка Запорізька область – 1990) - український письменник, літературний критик, редактор, перекладач.
Розгорнути
Народився Микола Зеров
(1890, м.Зіньків Полтавська область - 1937) - український літературознавець, лідер «неокласиків», майстер сонетної форми і блискучий перекладач античної поезії.
Емаль Дніпра, сліпучо-синій сплав. Газон алей і голе жовтоглиння, І в поводі прозорого каміння Зелені луки — як розлогий став. Ніколи так жадібно не вбирав Я красоти весняного одіння, Пісок обмілин, жовтобоке ріння, Брунатні лози і смарагди трав. (Микола Зеров)
Розгорнути