chrome firefox opera safari iexplorer

Столичне метро почало працювати. Частково

20 лютого 2014 о 17:35

Київський метрополітен частково відновив роботу. Про це повідомили УНН у прес-службі метрополітену.

«Відновив роботу, але працюють не всі станції», — повідомили у прес-службі.

При цьому, за інформацією метрополітену, зачиненими для входу й виходу пасажирів залишаються всі пересадочні вузли та станції «Хрещатик», «Майдан Незалежності», «Театральна», «Золоті ворота», «Палац спорту», «Площа Льва Толстого», «Поштова площа», «Ареснальна». Поїзди слідуватимуть повз ці станції без зупинки.

Також станція «Вокзальна» буде зачинена для входу пасажирів та працюватиме лише на вихід. Поїзди на цій станції зупинятимуться для висадки пасажирів.

«Київський метрополітен звертається до пасажирів із переконливим проханням зберігати спокій, дотримуватись громадського порядку та Правил користування метрополітеном під час поїздки в метро. Перепрошуємо за тимчасові незручності», — зазначили у прес-службі.

Нагадаємо, у зв’язку з терористичною загрозою згідно розпорядження КМДА 18 лютого близько 16 години столичний метрополітен закрив усі станції та припинив роботу. За інформацією адміністрації, рух метро мали би відновити після стабілізації ситуації.

Також додамо, що раніше Голова КМДА Володимир Макеєнко видав розпорядження, згідно якого комунальний транспорт надав послуги з перевозки безкоштовно. Але 19 лютого він це розпорядження відмінив.

Розділи: Суспільство

29 березня

Інші дати
Марія Вольвач
1841 – українська поетеса, письменниця, громадсько-культурна діячка.
Розгорнути
Народилася Марійка Підгірянка
1891 – Марійка Підгірянка (Марія Ленерт-Домбровська) – українська поетеса, педагог. Авторка збірки поезій «Відгуки душі», поеми «Мати-страдниця», книжок для дітей «Вертеп», «Святий Миколай на Підкарпатській Русі», «Малий Василько», «Кравчиня Маруся», «Юркова мандрівка», «Зайчик і Лисичка», байок, казок, пісень, загадок.
«Спіть, діточки, спіть, Віченька стуліть ! Дрібен дощик стукотить, Вікнам казку гомонить… Дрібен дощик пада там, А тут тихо, тепло нам. При матусі рідненькій, У світличці чистенькій. Спіть, діточки, спіть. Віченька стуліть» (Марійка Підгірянка)
Розгорнути