chrome firefox opera safari iexplorer

Транспортне «пекло» у Києві: люди платять за «безкоштовний» проїзд і йдуть пішки на Лівий берег

18 лютого 2014 о 22:41

Через зупинку руху київського метро у столиці утворився справжній транспортний колапс – автомобілі стоять у довжелезних заторах, люди йдуть пішки на Лівий берег, а проїзд у громадського транспорті попри обіцянки так і не зробили безкоштовним, йдеться в сюжеті ТСН.19:30.

Сьогодні вдень через загрозу терактів був повністю заблокований рух метрополітену.

Аби люди могли безперешкодно дістатися дому столична влада пообіцяла збільшити кількість наземного громадського транспорту та зробити проїзд у маршрутних таксі безкоштовним.

Втім, обіцянку свою не виконали – кондуктори і досі вимагають людей платити за проїзд.

Нерви у людей здають — вони фактично штурмують маршрутки, а найвідчайдушніші з них йдуть пішки на Лівий берег. Кажуть, навіть за часів війни метро працювало справно.

Розділи: Суспільство

24 квітня

Інші дати
Народився Дмитро Білоус
(1920, с.Курмани Сумська область - 2004) - український поет, перекладач, літературний критик, громадський діяч. Лауреат Національної премії України ім. Т.Шевченка за книгу «Диво калинове».
Вдягла весна мережану сорочку У день святий звільнившись од турбот І підіймає волошкові очі До віщих, до церковних позолот; Душа стає в цю днину молодою, Забувши, що слова бувають злі І помняться старання добротою, На щедрому пасхальному столі. (Вадим Крищенко)
Розгорнути
Народився Олександр Духнович
(1803, с. Тополі, Словаччина – 1865) - український письменник, культурний діяч, педагог.
Розгорнути