chrome firefox opera safari iexplorer

Держава припинила фінансувати український біатлон?

20 березня 2014 о 12:28

У національної біатлонної збірної України виникли серйозні фінансові проблеми.

Про це заявив президент Федерації біатлону України Володимир Бринзак.

«Знаєте, мене зараз хвилює не стільки виступ нашої команди, скільки питання, як вирішити фінансові проблеми. Ситуація у країні призвела до того, що нас повністю припинили фінансувати», — сказав він.

«З біатлоністами досі не розрахувалися за виступ на Олімпіаді, хоча мали це зробити відразу після повернення із Сочі. Боргів також багато. Ми навіть ще не розрахувалися за чемпіонат Європи», — додав очільник ФБУ.

За словами Бринзака, була обіцянка, що все буде нормально, однак ситуація у країні наразі складається таким чином, що чиновникам явно не до біатлону.

«Тому залишається тільки сидіти і чекати. Спонсори свої обіцянки повністю виконали, але ми ці гроші вже витратили. А ось держава обіцянок не виконує», — цитує його biathlon.ua.

Нагадаємо, збірна України пропустила останній етап Кубку IBU через фінансові проблеми.

29 березня

Інші дати
Марія Вольвач
1841 – українська поетеса, письменниця, громадсько-культурна діячка.
Розгорнути
Народилася Марійка Підгірянка
1891 – Марійка Підгірянка (Марія Ленерт-Домбровська) – українська поетеса, педагог. Авторка збірки поезій «Відгуки душі», поеми «Мати-страдниця», книжок для дітей «Вертеп», «Святий Миколай на Підкарпатській Русі», «Малий Василько», «Кравчиня Маруся», «Юркова мандрівка», «Зайчик і Лисичка», байок, казок, пісень, загадок.
«Спіть, діточки, спіть, Віченька стуліть ! Дрібен дощик стукотить, Вікнам казку гомонить… Дрібен дощик пада там, А тут тихо, тепло нам. При матусі рідненькій, У світличці чистенькій. Спіть, діточки, спіть. Віченька стуліть» (Марійка Підгірянка)
Розгорнути