chrome firefox opera safari iexplorer

Майдан зізнався у коханні кримчанам зворушливим відео

12 березня 2014 о 11:16

У Києві на Майдані Незалежності зняли ВІДЕО на підтримку жителів Криму.

На відео абсолютно різні людини на Майдані тримають в руках табличку з написом «Ми любимо кримчан». Активісти зняли ролик для того, аби жителі автономії відчули підтримку майданівців.

«Відео для тих, хто думає що на Майдані в Києві зібралися люди агресивно налаштовані проти Криму і кримчан або російськомовних. Підтримаємо морально наших громадян у цей важкий для них час», — написали автори ролику. 

Нагадаємо, раніше відео Гімну України російською стало хітом у соцмережах. 

 

Джерело: ТСН
Розділи: Громадська думка

27 квітня

Інші дати
Народився Олександр Беретті
(1816, м.Петербург, Росія – 1895) – український та російський архітектор, син Вікентія Беретті. Участник проектування Володимирського собору в Києві. За проектами Олександра Беретті збудовано 23 будівлі в ряді міст України. За проектами його батька Вікентія Беретті (14.06.1781 – 1842) в Києві збудовані будівлі Київського університету, обсерваторії і інституту благородних дівиць (нині Жовтневий палац).
Зелена піна лісу молодого Дрімотно плеще, як на морі шум. Блакитні тіні впали на дорогу, Заворожили мудрі бджоли ум. Стоять дуби замислено і строго. Тут — перейшовши молодий самум — Собі поставлю келію убогу, Щільник пахучий для останніх дум. (Максим Рильський)
Розгорнути