chrome firefox opera safari iexplorer

Із Києва на свята призначено ще 3 додаткові поїзди

28 квітня 2014 о 15:27

Державна адміністрація залізничного транспорту України («Укрзалізниця») у зв'язку з підвищеним попитом на пасажирські перевезення під час травневих свят призначила додаткові регіональні поїзди, що з’єднують столицю з Шосткою, Вінницею і Хмельницьким, повідомили УНІАН у прес-службі відомства.

Згідно з повідомленням, додатковий поїзд №810/809 сполученням Київ-Шостка вирушатиме зі столиці 30 квітня, 1 і 4 травня об 11:28, а з Шостки — в ці ж дні о 16:27, поїзд №867 за маршрутом Київ-Вінниця вирушить зі столиці 1 травня о 9:35, поїзд №853 сполученням Київ-Хмельницький вирушить зі столиці 30 квітня о 23:20.

«Укрзалізниця» постійно аналізує попит пасажирів на перевезення залізничним транспортом і призначає додаткові поїзди, а також збільшує кількість рейсів у найбільш популярних напрямах", — зазначили у прес-службі.

Як повідомляв УНІАН, раніше «Укрзалізниця» призначила на період травневих свят 13 додаткових поїздів, що з’єднують Київ зі Львовом, Вінницею, Ужгородом, Івано-Франківськом, Миколаєвом, Дніпропетровськом, а також поїзди Харків-Ужгород і Запоріжжя-Львів. Крім того, відомство призначило додаткові рейси поїздів №397/398 Черкаси-Львів №139К/140К Київ- Кам'янець-Подільський.

Також «Укрзалізниця» призначила 83 додаткових рейси регіональних і приміських поїздів до травневих свят, із них 22 додаткові приміські поїзди на 69 рейсів, а також 14 додаткових рейсів регіональних поїздів.

У 2013 році в період травневих і пасхальних свят залізниці України перевезли більш як 2,3 млн. пасажирів.

Джерело: УНІАН
Розділи: Туристичні новини

24 квітня

Інші дати
Народився Дмитро Білоус
(1920, с.Курмани Сумська область - 2004) - український поет, перекладач, літературний критик, громадський діяч. Лауреат Національної премії України ім. Т.Шевченка за книгу «Диво калинове».
Вдягла весна мережану сорочку У день святий звільнившись од турбот І підіймає волошкові очі До віщих, до церковних позолот; Душа стає в цю днину молодою, Забувши, що слова бувають злі І помняться старання добротою, На щедрому пасхальному столі. (Вадим Крищенко)
Розгорнути
Народився Олександр Духнович
(1803, с. Тополі, Словаччина – 1865) - український письменник, культурний діяч, педагог.
Розгорнути