chrome firefox opera safari iexplorer

Представники «Peugeot» відмовилися виконувати домовленості посла Франції з очільником МОЗ

04 квітня 2014 о 11:03

Офіційний дилер автомобілів «Пежо» компанія «ВіДі Авеню» відмовилася віддавати документи на 245 автомобілів попри офіційні домовленості на рівні міністра охорони здоров’я та посла Франції. Про це заявив міністр Олег Мусій, повідомляє УНН.

«На превеликий жаль, змушений констатувати, що після перемовин і наради, які пройшли, і де були присутні представники „Віді Авеню“, яка є імпортером французьких автомобілів, французька сторона відмовилася передавати документи попри попередні домовленості. Знову виставивши комерційні умови оплати додаткових коштів вони вчергове відмовились віддавати документи. Я цю позицію не поділяю. Адже попередні домовленості мають бути виконані. Я про це сьогодні говорив», — наголосив міністр.

О. Мусій також додав, що питання має бути вирішено у правовій площині.

«Я вважаю, що комерційні спори мають вирішуватися в судах. Українці не повинні бути заручниками комерційних стосунків», — додав міністр.

Нагадаємо, 27 березня відбулась зустріч Міністра охорони здоров'я з Послом Франції та представником імпортера «Пежо» під час якої сторони домовилися про врегулювання конфлікту — «Peugeot» повинна без зволікання передати документи на нові «швидкі».

«Отже за рішенням французької сторони представництва фірми „Пежо“ проплати чи непроплати з українського боку не будуть причиною для передачі документів. Вони будуть передані без жодного зволікання французькою стороною. Тому питання це вичерпано. А потім, якщо існують в когось якісь комерційні проблеми і претензії до цієї чи іншої сторони, вони вирішуватимуться у судовому порядку за звичайним механізмом», — сказав міністр.

Джерело: unn.com.ua
Розділи: Суспільство

29 березня

Інші дати
Марія Вольвач
1841 – українська поетеса, письменниця, громадсько-культурна діячка.
Розгорнути
Народилася Марійка Підгірянка
1891 – Марійка Підгірянка (Марія Ленерт-Домбровська) – українська поетеса, педагог. Авторка збірки поезій «Відгуки душі», поеми «Мати-страдниця», книжок для дітей «Вертеп», «Святий Миколай на Підкарпатській Русі», «Малий Василько», «Кравчиня Маруся», «Юркова мандрівка», «Зайчик і Лисичка», байок, казок, пісень, загадок.
«Спіть, діточки, спіть, Віченька стуліть ! Дрібен дощик стукотить, Вікнам казку гомонить… Дрібен дощик пада там, А тут тихо, тепло нам. При матусі рідненькій, У світличці чистенькій. Спіть, діточки, спіть. Віченька стуліть» (Марійка Підгірянка)
Розгорнути